250 g. pasta
(bijv. tricolore wokkels)
200 g. gerookte
zalm in stukjes
3 lenteuitjes in
kleine ringetjes gesneden
1 bakje
mini-boursin met knoflook en kruiden
1 bakje
mini-tomaatjes, gehalveerd
4 handen vol rucola,
in stukjes gescheurd
Voor de dressing:
75 ml walnotenolie
(of olijfolie)
scheutje wijnazijn
3 theelepels
tomatentapenade
zout (niet te veel
want de zalm is al erg zout)
peper
Pasta koken
volgens de aanwijzingen op de verpakking. Onder de koude kraan afspoelen en
laten uitlekken.
De pasta mengen
met de zalm, lenteuitjes, mini-tomaatjes, boursin en rucola.
Een dressing
roeren van de hierboven genoemde ingrediënten en mengen met de pasta. Klaar!
Lekker met olijvenbrood en tapenade van gedroogde tomaatjes. De
recepten daarvan volgen een andere keer!
Geen opmerkingen:
Een reactie posten
Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.